Online afsprakenboek

Wat is het?

Ons online afsprakenboek biedt de mogelijkheid om via het internet een afspraak te boeken. Via een eenmalige registratie kunnen klanten inloggen en eenvoudig zelf een afspraak plannen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Eenmaal ingelogd kan de klant beperkt meekijken in de agenda's van het personeel. Met beperkt wordt bedoeld dat er niet wordt gespecificeerd wat een personeelslid aan het doen is op een bepaald dagdeel, maar dat er op een tijdstip wel of geen afspraak geboekt kan worden.

Hoe werkt het?

Klanten kunnen op een eenvoudige wijze een afspraak maken door op een 'vrij' tijdstip te klikken bij een personeelslid. Hierbij kan de klant aangeven welke behandeling gewenst is en eventuele opmerkingen toevoegen. Als laatste wordt de afspraak bevestigd, en zal de klant hiervan op de hoogte worden gesteld door middel van een bevestigings e-mail.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel dat een online afsprakensysteem voor een saloneigenaar biedt is dat er niet veel tijd verloren gaat met het zoeken naar een geschikt tijdstip waarop een klant behandeld kan worden. En omdat het een online afsprakensysteem is, is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week, afspraken te boeken door zowel klant als personeel. Dit betekent minder onderbrekingen en dit kan hierdoor aardig wat tijdwinst opleveren.

Vervolgens houdt het systeem bij welke behandelingen een klant in het verleden heeft gehad en of er nog met specifieke wensen rekening gehouden dient te worden.

U hoeft geen software te installeren en door de eenvoudige werking is er geen kennis van computers nodig.

Wat heb ik nodig voor een online afsprakenboek?

Een computer met een internetverbinding.

Ik heb al een website, kan ik ook alleen het online afsprakenboek krijgen?

Ja, het afsprakenboek kan eenvoudig aan elke bestaande website worden gekoppeld.

Snelle vragen:

Uw naam:

Uw e-mail adres:

Uw vraag:

  Stel een vraag